Van der Pol Verhuur Bedrijfsinformatie

Sedert 1999 legt Van der Pol Verhuur (voorheen Joe Manitou) zich toe op het verhuur van verreikers. De bouw van de waterkering in het Heusdens kanaal was een van de eerste grote projecten waar Van der Pol Verhuur bij betrokken was. Sindsdien zijn wij als bedrijf gestaag gegroeid. Van der Pol Verhuur bezit nu een breed scala van verreikers. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Wijk en Aalburg bestrijkt Van der Pol Verhuur geheel Nederland.

Inmiddels heeft Van der Pol Verhuur ervaring met kleine en grote projecten binnen diverse disciplines. Het gaat daarbij om projecten in onder andere de betonbouw, huizenbouw, weg- en waterbouw en petrochemische industrie.

Van der Pol Verhuur is een kleine organisatie met korte communicatielijnen. U komt bij ons direct in contact met een medewerker die verstand van zaken heeft. Zo brengen wij uw wensen snel en zorgvuldig in kaart. Wij komen vervolgens met een voorstel over de inzet van onze verreikers dat exact aansluit bij de specifieke eisen van het bouwproject.

Bedrijfsgegevens Van der Pol Verhuur

Adres Maasdijk 181
4161 AH Wijk en Aalburg
Tommy van der Pol 06 43211319
BTW nummer NL 822423789B01
KVK 51909014